9/20/2010

Wie ein Regenbogen so ist die Liebe bei Tag und Nacht
Ainoo hyvä asia tässä aamussa oli se, ettei taivaalta tullut vettä. Viikonlopun reissailujen, hevosvankkuriajojen ja metsäsamoilujen jäljiltä mulla oli niin mukiloitu olo, että paluu arkeen ja aamuherätys kello 5:35 oli aika tuskaa. Sekin vois tietysti helpottaa vähän, että malttaisin mennä nukkumaan vähän aikasemmin..

Päivä alkoi kuviksella, jonne mua oli käsketty tuomaan palasaippua ja veitsi jotain patsasasveistelyä varten. Eihän me mihinkään veistokselliseen asti päästy, kun opettaja höpötti teoriaa koko kaksoistunnin, mutta mun aikani meni onneksi nopeasti Marien synttärikorttia väkästellessä. Kuvistuntien jälkeen mulle selvis, että mantsanopettaja on kipeenä, joten päätettiin sitten lähteä porukalla lähellä asuvalle Melanielle kattomaan telkkaria ja pelaamaan Wiitä.. :-) Vaikka koululle piti vielä palata, päästi kemianopettaja meidät ymmärtääkseni synttäreidensä kunniaksi tuntia aikasemmin kotiin, ettei vaan päästy nuutumaan ihan totaalisesti jo näin heti alkuviikosta!

4 comments:

Siiri said...

Haha rankkaa sulla koulussa. Mulla on sellasii 20 vaille viiteen päivii every day ja möllötän vaan kun en tajua paskaakaan :D

Rose said...

Siiri -- :-D tääl on jostain syystä nyt ollu paljon kaikkii poikkeuksia..

Kirsten said...

Love your outfit and the neutral colors in it!

Rose said...

Kirsten -- thanks! :-))