9/01/2010

Feel the rain on your skin

Näin alkuun muutama kulttuurikuva Dresdenistä, jossa kävästiin viime sunnuntaina. Jos silmät alkoi jo pyöriä päässä liiallisesta sivistyksestä, skrolaa postauksen loppuun.. ;-)

dresden2

dresden4

dresden3

dresden5

dresden6

dresden7

dresden8

Tänään mulla oli kolmas koulupäivä, joka oli niin tavallinen, kun kolmas koulupäivä voi olla. Eli aika paljon tuli taas joka tuutista kaikkea uutta infoa. Mulla oli myös 90min tunti ranskaa, jota osaan yhtä hyvin kun kuollut pulu, joten pyydän varmaan lupaa saada skipata ne tunnit. Ei sinänsä, että mä muillakaan tunneilla mitään näiden saksasta ymmärtäisin, mutta opetuskieli kun oli ranskantunnilla pääosin ranska..

dresden

1syys3

1syys

Photobucket

Perjantaista lähtien pitääkin pärjätä ilman mun väliaikaista hostveljeäni, joka lähtee alkuviikosta itsekin vaihtoon jenkkeihin.. Huomenna käydään Berliinissä hoitamassa veljen viisumiasioita, joten kouluun mulla ei ole silloin asiaa. Oon onneksi jo oppinut reitin koulu-koti-koulu ja kiertelin tänään hölkkäillen (ainaisesta sateesta huolimatta) vähän kotikyläni lähimaastoja. Tästä se lähtee! :-)

8 comments:

Viltsu said...

Aaaaa kuulostaa niin kivalta ja hei tosi kiva asu!

alex said...

oh dein blog ist echt toll:) mit den ganzen schönen fotos!nur leider versteh ich nichts davon was du schreibst, weil das ja alles auf finnisch ist.. viel spaß morgen in berlin:)

laura said...

hei ompa kiva asu! (:

Hanna said...

oii tosi nätiltä paikalta vaikuttaaa aaah toi eurooppalainen arkkitehtuuri ! oot onnekas jos saat käyttää nettiä bloggailuun koko vuoden.

Rose said...

Viltsu -- joo, kyllä tää alkusekavuus/innostus/panic on kieltämättä aika kutkuttavaa :-D Kiitti! :)

alex -- danke :-) naja, ich schreibe nur was habe ich hier zuhause oder in der schule gemacht.. du bist da gewesen, also du weißt eigentlich schon was habe ich geschrieben.. und ich glaube wir haben spaß morgen, berlin habe ich nie besucht ;) schönes schultag für dich auch und bis freitag :-D

laura -- kiitti ;) kohta pitää päästä ostoksille, tai loppuu luovuus kesken.. mun vaatevarastoni kun rajottuu täällä vielä siihen 20 kilon matkalaukulliseen :-D

Rose said...

Hanna -- joo, Dresden on kyllä tosi upea kaupunki, kunhan ei nyt vaan satais 24/7.. Ei oo tietysti tarkotus luuhata netissä kokoaikaa, mutta onhan tää kiva, että pääsee toteuttamaan itseään blogin kautta, vaikka toisessa maassa oleileekin (ja tietty äitikin tykkää, kun pääsen vastailemaan sen loputtomiin kysymyksiin) :-D

Milvi said...

Saanks tulla käymään, bitte, bitte, bitte 8-))

Rose said...

Mimmuli -- ainahan kummitäti nyt on tervetullut ;-)