9/15/2010

It's up to you if you give it up, if you won't stop

Mm, keskiviikkosin mulla on viikon lyhin päivä, vaan neljä tuntia enkkua ja kaksi matikkaa. Enkuntunneilla mä pystyn seuraamaan opetusta molemmilla kielillä ja ymmärtämään lähes kaiken, mutta matikassa mun keskittyminen herpaantuu poikkeuksetta aivan täysin. Niinpä myös tänään mun matikanopiskeluni jäivät jokseenkin alkeelliselle tasolle, nimittäin ikkunaan juuttuneiden sadepisaroiden laskemiseen..

Illaksi mun perheeni oli taas kehitellyt meille erityisohjelmaa, tällä kertaa lähdettiin seuraamaan naisten jalkapallon Kanada-Saksa maaottelua. Mun mielestä futismatseissa on yleensä hyvä tunnelma, eikä tän päivän peli Dresdenin upouudella stadionilla ollut siinä suhteessa poikkeus. Ensimmäinen maali saatiin noin kolmenkymmenen sekunnin kieppeillä, enkä mä ollut enää viiden minuutin jälkeen varma, moneenko yleisöaaltoon olin osallistunut.Koulussa mulla oli mun jo-kaikkialla-rypeneet-luotto-otk-saappaani, koska aamulla tuli taas vettä (äitiä lainaten) kuin ep. Päivällä sade lakkasi kummiskin niin, että sain illalla kiskoa mun uudet harmaat kiilakorkoni testiin :-))
ps. Sitten vielä urheilu-uutisia, kramppaavista silmäluomista ja väsymyksestä johtuen tällä kertaa ilman loppukevennystä: Kanadan itsetuntohan kesti siis parista takaiskusta huolimatta jotenkuten ekan puoliajan, mutta ottelun loppumetreillä niiden maalivahti selkeästi luovutti, ja imuroi sillä seurauksella vielä pari ihan turhaa maalia lisää..
Matsin viimeiset sekunnit mä sain seurata lattianraosta, koska vieressäni istunut hostisä heilutteli saksanlippuaan niin raivokkaasti, että korvikset oli lentää pelikentälle.. :-D Ja siis joo, Kanadan piinahan loppui viimein tasan 90 minuutin kohdalla, kun maalit pysähtyivät kotiyleisön riemuksi lukemiin 5-0. ;-)

NYT nukkumaan, öitä!

3 comments:

LURA said...

oi, ihan mielettömän kiva uusi blogilöytö ! jään ehdottomasti seurailemaan - sun tekstejä on hauska lukea ja kuvat on mielettömiä ! keep rockin' 8))

Rose said...

LURA -- voi, isot kiitokset piristävästä kommentista! :-)

Siiri said...

haha ihana toi sun hostmama : DD