9/30/2010

Goodnight moon, we will find the harmony

Miks musta tuntuu, että alotan jokaisen postauksen kertomalla, millanen sää täällä on ollut? Siis aivan sairaan kiintoisaa, tällä kertaa mä vaihdan vähän aihetta! :-D

Tänään on ollut toiseksi viimenen päivä ennen meidän säälittävän lyhyttä kahden viikon syyslomaa. Koska mun hiukset alkoi tosiaankin jo pikkuhiljaa saada taas - näin kauniisti sanottuna - vähän liian luonnonmukaisia piirteitä, (mä en ole täällä saanut vielä aikaiseksi edes ostaa hiusharjaa !!!) hiihtelin koulusta suoraan kampaajan tuoliin. Muutama minuutti siinä meni, kun yritettiin kampaajatädin kanssa molemmat ymmärtää jotain toistemme selostuksesta, mutta koska mä olin ennalta viisas ja hyödynsin tänään koulussa paria oppituntia saksankielisen hiussanaston opiskeluun, päästiin sitten lopulta yhteisymmärrykseen.

Ainoa pieni väärinkäsitys tuli siinä kohtaa, kun se kampaaja alkoi varsinaisten operaatioiden jälkeen kiharrella mun hiuksia oikein perusteellisesti ja antaumuksella. Mä kun olisin halunnut vaan nopeasti kotiin ja lenkille, kerta se sää tänään vihdoin antoi jonkinlaiselle ulkona näyttäytymiselle myöten..

Huomenna lähdetäänkin sitten taas tien päälle, tällä kertaa me ajetaan ymmärtääkseni pohjoiseen päin ja sukuloimaan. Kotona saadaan rentoutua ruhtinaalliset Kaksi Päivää, ennen kun päästään jälleen astetta kauemmas reissuun.. ;-) Näistä lisää myöhemmin, mutta pientä bloggailutaukoa saattaa valitettavasti olla odotettavissa!

ps. what do u guys think about the new layout?

2 comments:

Siiri said...

Great new layout and so is your new hair toooo :--)

Rose said...

Siiri -- tackarna, mun mielipiteet vaa muuttuu niin nopeeta, et kattoo ny taas kauanko kattelen kumpaakaan :--DDD