9/13/2010

Last sunflower living

Niin mulle vaan tuli tänäkin aamuna kiire. Pakko myöntää, että on vähän kiusallista juosta valmiiseen aamupalapöytään kajalit sinnepäin maalailtuna, juoda jäähtynyt kahvi ennätysajassa ja sännätä samantien takki puoliksi niskassa junalle..

Oltiin eilen koko ihanan aurinkoinen ja suorastaan helteisen lämpöinen päivä pyörän selässä ja illalla vielä kymmeneen asti keskustassa kuuntelemassa sitä Ich und Ichin konserttia, joten kotiin palattuamme mua väsytti jo ihan kiitettävästi. Laitoin sitten onnellisena aamun vaatteet valmiiksi ja herätyskellon herättämään himpun verran myöhemmin. Tän aamun sää kuitenkin iloisesti ja kirjaimellisesti vesitti mun suunnitelmat.. Ilkeä tihku ja kymmenen astetta plus rapiat päälle oli kieltämättä aika isku vasten kasvoja eilisen unelmasään jälkeen.

Nyt näyttää onneks tosin taas jo vähän lupaavammalta, vois vaikka lähteä vähän ulkoilemaan kun nyt kerta ollaan päästy reippailun makuun!
7 comments:

sanna said...

syksy tulee, hrhs. täällä suomessa on ihan hirvittävät kelit jo :-(

Kirsten said...

I love your top and your shoes!

Rose said...

sanna -- en tajua kyllä, miten koko viikonlopun voi paistaa aurinko, mutta kun koulu alkaa, sataa vaan kokoajan ja asteita on 10.. :(

Kirsten -- thank you, dear!

Anonymous said...

ohh tykkaan eniten tosta missa on noi siniset farkut ja valkonen paita tai toi tommonen toi on ihanan suomalainen tommonen

Rose said...

Anonyymi -- hih, ok, kiitokset :-D

Ines said...

aaaah ihanat noi ruskeet kengat!

Rose said...

Ines -- kiitti! ;)