7/31/2011

Pity you get for free, but envy you need to earn

Vaikka olenkin sosiaalinen ja kavereita on aina superpiristävää nähdä, viihdyn silti myös yksin.
Lähdin pari päivää sitten huvikseni kaupunkiin, ajatuksena käydä moikkaamassa jätskikiskalla pallonpyörittäjäkaveria ja yrittää sitten soittaa joku kahville tai jotain. En sitten kuitenkaan saanut oikein ketään sopivaa kiinni, joten tyydyin kiertelemään vaan ihan itsekseni. Oli oikeastaan ihan rauhaisaa olla omissa maailmoissaan ja katsella vanhaa kotikaupunkia. Eikä yhdestä kirppistakistakaan tarvinnut taistella kenenkään kanssa! ;)

Nyt on taas talo täynnä; keittiössä vatkataan jotain, terassilla tarvitaan tasaisin väliajoin viiden minuutin maalipurkinpitoapua ja tuolla viereisessä huoneessa huutaa Reggae Rekka. Kaiken päälle joudun pitämään tota yhtä karvakasaa silmällä.. Loogisesti ajateltuna kuivan ruisleivän pitäisi kyllä maistua pahvista teippipakkausta ja vuoden -87 kellastunutta Burda-lehteä paremmalta. Noo, mikä mä olen mielipideasioista taistelemaan..

Hui, tiistaina alkaa viimein autokoulu. Mulla on sellaset fiilingit, että alan saletisti panikoida, jos joskus pääsen tyhjää Prisman parkkipaikkaa pidemmälle. Moottoritie ja taskuparkki - alkaa pulssi nousta pelkästä ajatuksesta!! Apua.
Mun vanhan skootterini pitäis kyllä tänään tai huomenna tulla. Sen ajaminen mua ei hirvitä; jos tosta autoilusta ei tuu mitään, niin pääsenpähän edes jollain vähän liikkumaan. Jos siis muistan lisätä siihen öljyä etc. ettei se leikkaa kiinni, niin kun viimeksi. Tekniikan ihmelapsi, ei voi muuta sanoa..

ps. leikkelin vähän tota toppia, onko se ihan tyhmä noin?

7 comments:

Anonymous said...

Heei asutko Tampereella?:)

Rose said...

Anonyymi -- No tiätty ;--) Siinä on hämeensiltaa ja kehräsaarta kuvissa :-D

AnsQ said...

Hitsit tää sun kotikaupunki näyttää kivalta! :-) En oo ikinä käynyt Tampereella, mutta viimeistään nyt haluaisin kovasti!

Johanna said...

Toi toppi on just ihana noin! :-) Ja nam jelly beansseja! <3

Leena said...

Ihania kuvia ja toi toppi on just mageeee!! :)

Anonymous said...

toi toppi on hemmetin hieno noin! mulla on ite samanlainen ja eipä kyllä oo ikinä tullu mieleen tehä tommosta. nyt kyllä vois kokeilla! :)

ja hei älä stressaa tosta autokoulusta :D mulla se meni ainakin ihan hyvin vaikka en ollut ees pyörällä ajellu. vaatimattomasti vaan siis auton rattiin. se ei oo niin hirveetä ku kuvittelet, usko pois :-)

Rose said...

AnsQ -- Kyllä tätä taas arvostaa uudella tavalla, kun on vuoden ollut muualla.. ;)

Johanna -- :) Ne aidot jellybeansit on kyllä parempia, noi oli jotain lidlin..

Leena -- kiitti ihana! :)

Anonyymi -- haha, toi oli just niin vanha ja kulahtanut että uskalsin alkaa leikkeleen.. ;)

Oon mä skootteria ajanut ja silleen, että vähän pitäis olla liikennesääntöjen hanskassa, mut auto jotenkin vaan hirvittää! :D