7/25/2011

Keine Schmerzen und keine Tränen

Oon vähän kahden vaiheilla nyt tän blogin kanssa. Toisaalta tykkään valokuvaamisesta, shoppailusta, kynsien tekemisestä, kesästä ja jäätelöstä ja jeejee, mutta onko mun elämäni sitten niin kiinnostavaa, että sen dokumentoimista on järkevää jatkaa myös täällä tylsässä kotisuomessa..?Joka tapauksessa, "loma-arki" on normalisoitunut aika lailla samalle tasolle, kuin ennen reissuani, ei täällä nyt niin kauheasti ole mikään muuttunut.

Mä sensijaan hieman, ainakin lain silmissä.. Tampereen baaritarjontaankin oon siis tietysti ehtinyt jo pari kertaa tutustua; ekalla kerralla mun rakas leohuivini pöllittiin (hih ei hätää, H&M:ltä löytyi uusi vastaava) ja sain jonkun mystisen mustelman käteeni, tokalla kerralla 2kpl mun sandaalien koristekiviä oli vieläkin mystisemmin kadonnut (tähänkin löytyi suht. tyydyttävä ratkaisu pienellä uudelleenjärjestelyllä, sekä pikaliimalla..)

Ekan illan jälkeen jäi pieni vitutus päälle, muutenkin meno oli Saksaan verrattuna jotenkin pingottuneempi ja kaikki oli sisäänpääsymaksusta lähtien tuplasti kalliimpaa. Onneksi mulla on täällä näitä omia ihmisiä, jotka oon tuntenut kauan ja joiden seura kyllä kannustaa kaikesta kurasta huolimatta lähtemään aina uudestaan.. ;-)


Supercool metallinen rasia läksiäislahja Melanielta, jonka isällä on antiikkikauppa

Naapurin mäyris on tuskin enää ihan vauva, mutta täysin yhtä "huonosti" se käyttäytyy edelleen..

Korvikehuivi on oikeestaan vähän kivempaa materiaalia, kun se ensimmäinen. Toivottavasti tollanen solmuvärjäysjuttu on vielä IN, koska mä olen kroonisesti kykenemätön vastustamaan hienoja kolmen euron alehuiveja! (..tai ihan mitä vaan vastaavaa halpaa tavaraa..)

Äiti ja sisko lähtivät tänään maalle ja iskä huomenna Venäjälle, mä jään kotiin..hoitamaan pupua ja odottelemaan, jos mahdollinen tuleva työpaikka ilmottelisi itsestään. Ehdinhän mä tässä jo melkein 2 viikkoa katsella noita..Mun pitäis vähän harjotella tota touhua, mutta olin taas niin laiska, että oikean käden kolme viimeistä sormea odottaa vielä käsittelyä..

Tehtiin eilen pieni päiväretki perheen kesken, tässä on Jeesus.Vuosi oli hieno, mutta kuten sanottu, ihanaa olla taas kotona. Ei ole mitään kotoisampaa, kun katsella siskon ja iskän tappelemista kuivasta pullasta.. (Noniin nyt jälkimmäinen, joka maalailee terassilla jotain sokkeleita, soitti, että sille pitää viedä toinen kuppi kahvia. Ja tiedän tietty kokemuksesta, että sen maito pitää ensin mikrottaa, ettei kahvi jäähdy liikaa!) Kai mä tästä vien sille sen santsikupin, iskä halus nimittäin tänään vielä tarjota mulle wingsejä iltaruuaks!Niin, eli rivien välistä olis siis toki voinut jo ymmärtää kysymyksen, mutta koska en ole nyt varma, aionko vielä jatkaa kirjoittelua, olis kiva kuulla vähän palautetta; kuopataanko tämä tähän, vai mistä aiheesta ihmiset haluaisivat lukea/katsella kuvia?

Ihan pelkästään itseäni varten en tänne ajatellut jatkossa kirjoittaa, tiedän kyllä, mitä olen milloinkin tehnyt, ja ne kuvat säilyvät kyllä koneella ilman aikaavievää siirto-pienennys-muokkaus-latausrumbaakin.. ;-)

27 comments:

Nelli said...

Mä ainakin tykkäisin et jatkaisit! Sulla on aina tosi kivoja kuvia, tääkin postaus oli ihana :-)

emmi said...

Voi totta kai jatkat kirjottamista! :)

Anonymous said...

jatkat hei ehdottomasti! ei nää oo tylsii postauksii. en kestä jos lopetat :D

Anonymous said...

jatka!! tykkään paljon tästä blogista:)

Johanna said...

Apua sun blogi on mun ehdoton lemppari koska sulla on 1. ihana tyyli ja kauniita vaatteita 2. täydellisiä kynsijuttuja (lisää kuvia niistä pliis ja vaikka joku tuto!) 3. hauskoja ja mielenkiintosia tekstejä ja 4. oot vaan niin söpö tyttö! Mun sydän murtuu jos lopetat! Jos on yhtään pientä tutinaa, että voisit jatkaa niin rukoilen: JATKA! :-D Voit pyytää vaikka postausideoita jos et keksi mitä postata, mulla olis muutama ainakin. :-)

laura said...

jatka ihmeessä, jos sua ittees kiinnostaa ! sun blogi on ollu tosi kivaa luettavaa, enkä usko, että muuttuu yhtään huonompaan suuntaan, vaikka kirjottelisitkin nyt suomesta. :-)

ja jos sä tampereelta oot ton baarijutun perusteella (?), niin vielä kivempi, kun saattaa näkyä tuttuja maisemia ja sen sellasta, kun itekkin tästä lähistöltä. :-D

Viltsu said...

Mä ainakin tykkään niin paljon sun postauksista kivojen kuvien takia, kuin myös vaatteiden!! Jos multa kysytään niin ehdottomasti ois kiva jos jatkaisit, vaikka sit nii et pistät harvemmin postauksia tai jotain

Saga Nicole said...

Jatkat :@@@@
Kuka on Benjamin!!!!

katariiiiiina said...

Jatka ihmeessä! :>

Laura said...

JATKAT!!!

Anonymous said...

Jatka ihmeessä, täällä on ainakin yksi aktiivilukija! :)

Rose said...

Oi, ihan kauheen ihania kommentteja aivan kaikilta <3 Kai mun sitten täytyy jatkossakin postailla.. ;)

Oon Tampereelta, enkä tiiä kenestä BENJAMINISTA me nyt puhutaan?!?

Anonymous said...

jatkajatkajatka!:) sulla on ihana tyyli ja kirjotat&kuvaat kivasti. Tooooivottavasti myös tulevaisuudessa sun postauksia saa lukeee hihi

tiia said...

jatka!

Anonymous said...

JATKAT TOTTAKAI"!!!!

Anonymous said...

Jatkat ehdottomasti! :)

Rose said...

Kiitos taas kommenteista! Ainakin näillä näkymin olen nyt sitten jatkamassa, katotaan mikä tulee olemaan postaustahti 8)

Noora said...

kehtaat ees harkita lopetttamista senkin julma konna ! :((((((

Anonymous said...

Jatka! Oot ihana!:)

Ella said...

ehdottomasti jatkat! :)

Saga Nicole said...

no Siitä benjaminista ;)

Girl in a million said...

Mä kuolin tuolle yhdelle lauseelle...."Tehtiin eilen pieni päiväretki perheen kesken, tässä on Jeesus." :D

Mutta niin, jatka tyttö!

Rose said...

Noora -- En ole konna, jatkan ! :)

Anonyymi -- hih, kiitos <3

Ella -- :))

SAGA oon oikeesti ny ihan kujalla!!1

Girl in a million -- heh, toivottavasti kukaan ei ota tota minään jumalanpilkkana! x)

Anonymous said...

kyllä tätä ollaan luettu aktiivisesti ja kuvia ihasteltu. Ei saa ajatella et tykkääköhän kukaan jos joka kerta ei tulisikaan kommenttia!

Rose said...

Anonyymi -- no hyvä :-D mä en sitä vaan mistään tiedä, jos en mitään palautetta näistä tuotoksistani saa ;)

Anonymous said...

Jatka ihmeessä!! Ihana tyyli ja mielenkiintonen blogi ollu kaikinpuolin (: mielellään lukemista siis jatkaisin!

Rose said...

Anonyymi -- :)) kiva!