6/06/2011

Does it feel better than love


Täällä jälleen taas normi koulumaanantai. Plääh. On vieläpä niin kuuma, ettei tarkene kun maata pimeässä huoneessa (mun huoneessa on kattoikkuna; jos ei pidä pimennysverhoa edessä, saunalämpötilat kohoaa aika vikkelään)..

Etten mä ihan olis lämpöhalvauksesta ja suomen kesälomakateudesta alkanut vihertää, meillekin suotiin mukava 5-päiväinen viikonloppu.
Dresdenissä järjestettiin jotkut hillittömät kirkkopäivät, jotka alkoi kai viime keskiviikkona. Meidän kouluun majoitettiin ilmeisesti jotain jengiä, koska keskiviikko oli suunniteltu pyöräpäiväks. Se peruttiin kuitenkin (todistetusti myös opettajien riemuksi, salakuunneltiin vähän sattumalta) "sateen" takia, torstaina täällä vietettiin helluntaita eli miestenpäivää ja perjantai oli muuten vaan vapaa.

Keskiviikko-illasta torstaihin vietettiin siis sitä miestenpäivää tyttöjen kesken grillaten, leffoja katsellen ja uiden. Kuvamateriaalia ei krhm. valitettavasti ole, valitettavasti sitä ei myöskään ole mun perjantaiselta kalliokiipeilyreissultanikaan. Se oli oikeesti tosi siistiä; helteen takia vähän rankkaa ja herätyskin oli jo puoli kaheksalta perjantai-aamuna (huom. eli koko torstai vietettiin siis tosiaan sitä miestenpäivää).. Mutta hengissä selvittiin, vaikka oonkin perinyt iskältä ihan kohtalaisen korkeanpaikankammon...

Postauksen kuvat onkin sitten eiliseltä, kun viimein uskalsin roudata kameran matkaan. Joitain viikkoja sitten sattumalta huomasin, että Hurts soittaa sunnuntaina 5.6. Dresdenin Großer Gartenissa, jossa oonkin jo kerran ollut piknikillä. Diggailen Hurtsin musiikkia, mutta liput olis tietysti olleet ainakin sen kuuskymppiä kipale. Ketään kaveria en enää extempore sunnuntai-iltana saanut mukaan, mutta hostäiti oli niin super, että lähti vielä rankan pyöräilypäivän jälkeen mun kanssa lavan ulkopuolelle, sinne puistoon hetkeks fiilistelemään ja istumaan iltaa! Livenä bändi oli jotenkin vielä parempi kun nauhoitettuna, tähän aikaan vuodesta Großer Garten lievästi sanottuna rehottaa kaikesta siitä hullusta kasvillisuudesta, mutta musiikki kuului siitä huolimatta ihan mukavasti. :-)

ps. hui, nyt tuolla alkokin ukkostaa! Eilen, kun tultiin illalla kotiin, "horisontissa" salamoi ihan hulluna, tyyliin joka toinen sekunti. Tähtitaivas tossa yläpuolella oli kuitenkin paria surkeaa harsopilveä (joita ei kyllä edes lasketa) lukuunottamatta kirkas!


pps. Vielä loppukevennykseks mun perus-iltapäiväni, jos on liian kuuma lähteä pihanurmikkoa kauemmas seikkailemaan.. Huom. enkun sijaisen antama enkunkielinen juorulehti ja äidin lähettämä akuankan taskukirja; toi kirja sentäs on saksankielinen..

En muuten ees tajunnut ennen kun nyt, että pystyn lukemaan ja ymmärtämään ainakin kolmella kielellä sujuvasti tekstiä, siistii hei. (No ok, kauheen suuria älynlahjoja ton akkarin palikkasuomeen ei tarvita, mutta eiköhän se kaikista mahdollisista kielistä vielä toistaiseks ole noin suunnilleen lapasessa..tai siis kumiräpylässä..yhh saan lämpöhalvauksen jo pelkästään jotain tumppuja ajatellessa..)

8 comments:

AnsQ said...

Mistä toi IHAASTUTTAVA (!) kolttu on? :-) Oot söpö hihhih. :>

Rose said...

AnsQ -- Hmm, jostain epämääräsestä halpiskaupasta Kölnistä, nimestä ei valitettavasti oo enää hajuakaan.. Kiitokset <3

Saga Nicole said...

hHehee onks kotoisa olo kun tuol on samoi mukeja ku teil vehmalassa!!! Ja ihana toi mekko :)))

Rose said...

Haha JOO tupperware....! kiitti <33

Mikaela said...

Söpö mekko (:

Rose said...

Mikaela -- Kiitokset! :))

Reetta said...

ihania kuvia! :)http://llovewantneed.blogspot.com/

Rose said...

Reetta -- kiitos :))