5/28/2011

Die Perfektion der besten Art und Weise

Eilen oli suht äksönintäyteinen päivä. Olin koulussa ja heppailemassa jeejee ja illalla mentiin naapurin nuorisoklubille grillaamaan. En edes alunperin ottanut kameraa mukaan, mutta siinä sitten illan pimetessä kävin sen kotoa hakemassa. Todistusaineistoa..


Näin paljon mua täällä arvostetaan

Tänään mä en olekaan sitten saanut yhtään, siis en yhtään mitään aikaseksi. No okei, ollaan me kokattu veljen kanssa kanaa cordon bleu. Niin ja kyllä mä leikin vähän vesimelonilla joku 5min ja luin 2 sivua kirjaa. Muuten en sitten tiedäkään, mihin ne loput tunnit on kadonneet. Mun hostvanhemmat ovat vieläpä koko viikonlopun poissa, että tässähän olis teoriassa voinut kehitellä jotain..ei väkisin..
Radebergin olutpanimolla olis parasta aikaa ollut jotkut festit, mutta en millään jaksanut raahautua suihkuun, saatika sitten toiseen kylään juomaan pahaa kaljaa. Huhhu, 2min kävelyä junalle, 4min junamatka ja 2min kävelyä junalta panimolle. Aika rasittavaa. Liian rasittavaa.

ps. hieno juttu se MM-hokikulta tietty oli, mutta kyllä tää paitaakin koristava ilosanoma Dynamo Dresdenin noususta jalkapallon 3. liigasta 2. liigaan vetää hei voiton. Ei mulla vaan oo mitään Mikael Granlund-vaatteita, haloo.


Tätä siis tuuletettiin vielä useamman nukutun yönkin jälkeen tänään niin, ettei kameran tarkennukset ihan pysyneet perässä..tai kuvaaja(?)

4 comments:

Anonymous said...

Eintracht Braunschweig nousi kans kakkosliigaan jee! Paitsi MM-kulta tais kolahtaa mulle kovemmin, vaikkei urheilu missään muodossa oikeestaan suuremmin innosta :D

Rose said...

illusia -- joo, sarkasmia toi toki yritti olla :-D Vaan niin huvittavaa, et tostakin oli kauheet pileet järkätty ja teepaidat painettu, jne..

Siiri said...

ROSSUU:D valitat tollasesta matkasta! mä oon matkustanu noin 1,5 h reeneihin per suunta melkee joka päivä koko vuoden plus yli puol tuntia per suunta kouluu ja takasi:D haha.

Rose said...

Siiri -- haha, no en mää tota ihan tosissaan meinannukkaan :-D Oli vaan niin veltto fiilis koko päivän, et jäin kerranki vaan sänkyyn koko päiväks, kun yleensä oon niin menossa.. ;)