6/27/2011

Ja ich weiß, es war ne' geile ZeitMistä tietää, että kouluvuosi alkaa olla lopuillaan?
No siitä, että aina, ikuisesti henkeen ja vereen tunnollisesti työnsä hoitava matikanopettaja suostuu lähtemään luokan kanssa jätskille ja kertoilee sitten terassilla auringonpaisteessa koko kaksoistunnin tyttärensä work-and-travel vuodesta Australiassa. (Edellytyksenä oli tietty kuitenkin, että joku maksaa opettajan pehmiksen ja että laskin otetaan mukaan jäätelövohvelin tilavuuden laskemiseksi..mutta silti!!)

Kouluvuoden loppu tarkottaa siis myös mun vaihtovuoteni loppua. Äiti, iskä ja sisko tulevat kymmenen päivän päästä (!!!) hakemaan mua, apua!Päivät karkaa ihan käsistä. Perjantaina haettiin host-isä ja Jenkeissä vuoden vaihdossa ollut host-veljeni lentokentältä. Saan onneksi pitää huoneeni loppuun asti, veljekset punkkaavat tuolla naapurihuoneessa keskenään. Ja sotku onkin sen mukainen.. Myös host-isän ja veljen poissa ollessa, vain väkivalloin kiinnisaatu jääkaappi pitää yllättäen parin iltapalan jälkeen sisällään lähinnä valon ja sinappia.Tiistaina grillataan illalla luokan kanssa ja lauantaina olis tarkoitus mennä taas käristelemään järvenrannalle mun läksijäisteni merkeissä ja jatkaa siitä Badfestiin. (= jotkut kämäset kaljanjuomajaiset maauimalassa :---D)Mun uimingit näyttää tosin valitettavasti tällä hetkellä vähän heikoilta, kiitos viime lauantain Berliininretken.. (Jolta muuten siis elukoita lukuunottamatta kaikki kuvat!) Kuulostan varmaan tosi vakuuttavalta, mutta ei tää elämä täällä siis ihan joka päivä pelkkää jäätelönsyöntiä ja matkustelua ole ollut! :-Dps. Dresden Zoonkin näin muuten toissaviikolla, en vaan ole laiskuuttani saanut niitä elukoita raahattua tänne asti..typisch..13 comments:

Anonymous said...

noi pizzat oli niiin hyviä kiskoin niitä saksassa joka välissä :-D

AnsQ said...

Mulle on tullu kova hinku päästä Saksaan sun blogin lukemisen seurauksena.. Ihania eläinkuvia. :-)

Saga Nicole said...

MITA meniksaa ottaan tatuoinnin hyva tytar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

hieno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Rose said...

Anonyymi -- vähän suolasia mun makuun :D mut ne täytetyt leivät.. <3__<3

AnsQ -- Haha, kiva :D Tänne vaan sieltä! Kiitti :))

Marsupilami -- hih.. een, ku se on semmost hennaväriä et se lähtee kyl 1-3 pesussa poies! :) mul on feisbuukissaki kuva, ex oo huamannu?

Ines said...

haha se taytyy punnita etta tietaa ettei se oo paassy lihoon ihan kasista... ei ollu onneks :-D Vahan hieno toi (henna?)tatska!!!

Rose said...

Ines -- aijaaaa, sulosta :D
Kiitti, ihan oikee tatska on ;)

Fanni Eriikka said...

Jatkatko bloggailua myös vaihtovuoden jälkeen!:))

Rose said...

Fanni Eriikka -- Hmm, en tiedä, en ehkä.. ;) Riippuu kai vähän lukijoistakin?

Ella said...

ihana toi tatska! :)

http://www.ellataimi.blogspot.com/

Rose said...

Ella -- :)

anna said...

Voi vitsit, olit livenä kyllä hirmuisen suloinen! Olitteko pitkäänkin vielä Kuubailemassa? ;-)

Saga Nicole said...

pä-ivi-tä j-o!!11 suomi postaus :@

Rose said...

anna -- haha, voi kiitos ;) olin ehkä vähän jäässä kun ei mua nyt yleensä kukaan tunnista :-D Kolmen maissa lähettiin..

no e-n-k-u iha sun kiusax pidän mykkistä!1