6/13/2011

Deine Worte sind, in meinen Venen

Huomenna olis taas koulupäivä, oli jo aikakin. Ihan päässyt taantumaan tässä kolmipäiväisen Pfingsten-viikonlopun aikana. (Joo ei hajuakaan mikä Pfingsten on suomeksi tai onko se edes..pääasia ettei tänään ollut koulua.)

Perjantaina missasin venäläissyntyisen toverini vodka-L/vodka-C/vodka-E/vodka/vodka-vodka/jne/jne - illanistujaiset, kun lähdettiin suoraan koulusta viettämään HC-viikonloppua "serkkulaan" Aschaffenburgiin, Frankfurt (am Main)in lähelle.

Käytiin vähän kaupungissa kattelemassa näyteikkunoita, rämmin serkkutytön kanssa "oikoreittiä" pöpelikön läpi johonkin näkötorniin, jonka kupeessa muut siemaili jo tyytyväisinä olutta kun päästiin viimein hikisinä, puoli tuntia myöhemmin paikan päälle. Sitten käytiin jossain ihanassa hifi-uimalassa, jossa oli sekä järvi että uima-allas. Eikun neljä uima-allasta. Liukumäkiä ja hyppytorni. Ja vene siellä järven hiekalla. Cool.

Ja sitten alkoi lapsettaa niin silittelin vähän pupuja ja hypin tramboliinilla. Lol



Olis saanut myyjältä rasiallisen mansikoita, jos olis syönyt tommosen chilin, mut en sitten rohjennut..





Ne ei pussaa, vaan toi valkonen valmistautuu jahtaamaan tota ruskeeta.



Aattelin et musta tulee kans noin söpö jos kiipeen tonne mukaan. Niin tää ei siis ole muotiblogi..


Ja sitten musta tuli taas täysi-ikäinen, kun porukka alkoi himoita munatotia päiväkahville, suklaakakun kaveriksi = mut lähetettiin kauppaan.


Kyl olisin hokarina kateellinen tosta takapiiskasta.



Siellä jotkut kahjot riekku, mut mulle riitti ihan toi vauvamäki..enkä ees viittinyt kastella päätä, kun sain ylläri tossa viikko sitten molempiin silmiin tulehduksen + jotain hämärää puuallergiaa/tms.. Sitä paitsi musta tuli taas lapsi, koska alle 16-vuotiaat maksoi vaan puolet sisäänpääsystä.



Tehtiin sikahyvää mansikkasorbettia:

Keitä 1,2dl sokeria ja 1,5dl vettä kattilassa parin minuutin ajan. Pilko 800 grammasta mansikoita 150g pieniksi hippusiksi ja soseuta loput 650g sauvasekoittimella pyreeksi. Ota kattila liedeltä, ja kippaa sekaan mansikat, sekä puolikkaan sitruunan mehu. Anna mömmön viilentyä jääkaapissa vähintään muutama tunti. Osta jäätelökone tai hae se ja anna masiinan hoitaa homma kotiin.


Niin eli tässä mää nyt sitten hypin trampalla, toi verkko vähän häiritsee katseluelämystä mutta turvallisuus ennen kaikkea:



Ok joo tossa videossa ei ollu mitään ideaa..:D

9 comments:

Johanna said...

HAHAHAH ihana trampoliinivideo! :-DD Ja kuulostaa aika tosiherkulta toi sorbetti, harmi kun mulla ei oo jäätelökonetta! :-( Oioi mitä pupusia! <3

Ansku said...

Video :--D ! Voi puput on niin söpöjä. Palleroita :D

Ines Kaivonen said...

Ihania kuvia taas kerran :D
Kauhee ikava ! Koskas meinaatkaan oikein rantautua Suomeen?? :)

Saga said...

Hei ihana video :D Plus öö nössö mikset syöny tommosta siliä oishan ne mansikat ny auttanu!!!

Rosanna said...

Johanna -- :D
jätskikone oli maksanut 19,90€, Suomessa varmaan valitettavasti kalliimpia..mutta hyvä hankinta :D

AnsQ -- hihi :-D

Salamanteri -- Kiitti<3 Lennetään porukoitten kaa 12.7.. Vielä 4 vk! :) Sit varataan kyl kaikki vaihtarit aikaa ja mennään jonnekkin istuun ja pitkästyttämään toisemme hengiltä kaikilla hurjilla seikkailukertomuksilla! :D

Sadtzumaci -- noku mul on vieläki traumat niistä melodimatin nuudeleista! :'(

Siiri Stiina said...

Tuo on niin söpön näköstä! ja voikko varastaa mulle ton Vespan. Pliis. Isi paha setä myi mun rumanki skoban.

Rosanna said...

Siiri -- aloin tosissaan harkitteen jos maalauttaisin mun _tumman_vihreen (yäks) peugeuttini vähän vaaleemmaks.. :---))

Anonymous said...

hienoa nähdä että meitä suomalaisia edustaa näin nätti ja tyylikäs tyttö saksassa :)

olin myös itse 3 vuotta sitten vaihtarina saksassa, maana hyvin rakas! alles gute noch für die restlichen 10 tage. geniess es !

Rosanna said...

Anonyymi -- haha, voi kiitos :-))

Kyllä tuntuu oikeasti tosi haikealta jättää Dresden, tuun kyllä varmasti vierailemaan täällä jatkossa, kuka tietää, vaikka vähän pidempiäkin jaksoja..
Danke schön, genießen werde ich sie auf jeden Fall!