4/22/2011

Es ist das Osterfest alljährlich für den Hasen recht beschwerlich

Täällä on aloteltu pitkäperjantaita Lidlin kinkkujuustosalaatti-ruokamyrkytyksestä toipuessa. Oon just tällanen hyvä koululainen: viimesen koulupäivän viimesellä tunnilla alkaa mahassa kiertää silleen, että loppuilta menee sängynpohjalla.. Tänään oli tarkotus lähteä perheen kanssa wandern (= vähän reilummalle metsävaellukselle) mutta koska mun olo ei oo tosiaan ihan vielä täysin viiden tähden arvonen, jäätiin kotosalle nauttimaan koleasta +26°C pääsiäissäästä, kokkaamaan tuoretta parsaa ja värjäilemään pääsiäismunia.

Lauantaina mut on kutsuttu puistopiknikille jatkamaan pääsiäismunailua ja juhlimaan synttäreitä - jos mua vielä huomenna heikottaa, lähetän Lidlille jonkun haasteen! Sunnuntaina mennään hostmummon kanssa ravintolalounaalle ja illalla lennän kolmeksi yöksi Kölniin moikkaamaan muutamaa vaihtarikaveria - ei siis tosiaan tekis yhtään mieli kipeillä! ;-)
Onhan noi aika pirteitä noi oikeet munat, mut mun suklaamunahammastakin vähän kolottais.. Monissa saksalaisissa perheissä pääsiäinen on kyllä kuulemma ihan jouluun verrattava juhla, saadaan lahjoja ja makeisia ja sitä rataa, että ehkä mä vielä niitten kindereidenkin makuun pääsen! Mun perhe ei siis usko Jumalaan, mutta kummasti nää näköjään silti pääsiäistä juhlii, viime vuonna veli oli saanut pääsiäislahjaksi takin.. :-D Hullua.


(Toi peukalo on ihan väkisin tungettava ihan joka kuvaan..)Kysyin veljeltä, että uskooko se Jumalaan ja vastaus kuului, että se on sille ihan *** sama. Sanoin, että kiitos Jeesuksen, sen ei tänään tarvinut mennä kouluun, johon se tokaisi, että ihan mielelläänhän se olisi tänään sen kahdeksan tuntia koulussa istunut. Tylsyyksissään se sitten kävi penkomassa jostain suurennuslasin ja alkoi kärvennellä viattomia muurahaisia...ehkä se koulu ei olis ollutkaan yhtään tyhmempi ajatus..
ps. Nyt, kun tässä ton veljen älynlahjoja kerta alettiin kyseenalaistaa, niin dissataan nyt sitten vähän sen valokuvaustaitojakin.. Hostisä käski sen ottaa kuva mun hehkeistä pihakengistäni, ja sehän teki työtä käskettyä:Nojaa, en tietty tiedä, olisko mun naama tänään ollutkaan niin kauhean hehkeetä katseltavaa..tai sitten toi veli vaan taitaa piilovittuilun.. :-D

5 comments:

Johanna said...

Ihana toppi ja noi munat! :-D Ja sun veli vaikuttaa kyl tosi hauskalta tapaukselta, eikä se oo pahannäkönenkään! ;-)

Anonymous said...

voi että sä olet laiha !!!! :o

Riikka said...

hahahh varmaa ihana veli :DDD nii siis minkä ikäne se o ?

Rose said...

Johanna -- kiitti! :)) Veli osaa tosiaan välillä olla aika epeli :-D

Anonyymi -- nii in..

Riikka -- Täyttää 15 :-D Se on joo aika hauska kaveri, sillon kun se ei ärsytä tahallaan (osaa senkin homman..) ;-)

Anonymous said...

uskotko jeesukseen?