3/22/2011

Steige ich aus

Tämä päivä oli mulle virallisesti eka kevätpäivä. Löysin nimittäin jälleen mun nahkiaistakkini eteisen kaapista päälle, (aurinkokin toki paistoi aika ihanasti pilvettömältä taivaalta koko päivän, lämpöä +15°C.) Sitten puin vielä korkkaritkin jalkaan ja kipittelin niillä pää kuudentena jalkana, nivelsiteitä uhmaten junalle vain huomatakseni, että regional bahn onkin tänään viisi minuuttia myöhässä.

22maalis8
22maalis

Koulussa oli seminormaalia, bisnes educationissa opeteltiin kirjoittamaan vastaajaviestejä englanniksi ylös.. Hohho, ihme touhua näillä täällä välillä..

22maalis7
22maalis5

Koulun jälkeen lähdin pyörällä metsään ostamaan kirjaa. Tai siis metsän läpi kaupunkiin. Enkä vieläkään onnistunut käyttämään sitä oikeaa "sisäänkäyntiä" mun haluamalleni polulle, vaan jouduin hortoamaan siellä metsässä hetken, ennen kuin Kannenhenkel (suorin ja helpoin ja yksinkertaisin reitti) löytyi. Takaisintulomatkalla poikkesin vasta parille viimeiselle kilsalle (toiseen) metsään ja löysin itseni pyöräilemästä ympyrää. Ja sitten tiesinkin taas yhtäkkiä, missä olin ja pääsin naapurin heppa-lehmälaitumien kautta imuroimaan autoa. Villisioilta onneksi tänään säästyttiin.

22maalis6
22maalis2

Huomenna menen varmaan ratsastamaan jonkun kaverin-kaverin "se on ollu sillä tytöllä jo 15 vuotta, mut vieläkään tyttö ei pärjää sille" hepalla. Perjantaina mennään alustavasti laulamaan karaokea, lauantaina olis tiedossa 11. luokkalaisten Frühlingsparty. Viikon päästä lauantaina taas mahdollisesti jälleen nokka kohti Leipzigia :-)

22maalis4

Semmosta on tässä nyt lähipäivinä ollut, seuraavaks meen kattomaan, jos telkasta tulee joku katsottava leffa.. ..oon melkein jo tottunut niihin törkeisiin dubbauksiin, joilta mikään jonkun muun-, kuin saksankielinen ohjelma ei ole säästynyt.

22maalis3

On muuten vähän taas ristiriitaset tunnelmat täällä. Toisaalta kaikki on niin siistiä ja ihanaa, eikä yhtään tee mieli palata tylsään, kylmään Suomeen pitkästymään. Toisaalta taas kaikkia ja kaikkea on kova ikävä.. Kamalaa..

22maalis9

ps. Kuvat on muuten lehmiä ja juna-asemaa lukuunottamatta Neustadista. Se on tommosta aika sotkusta ja punkkarientäyteistä, mutta ihanaa aluetta. (Etenkin iltasin, sieltä löytyy kaikki hyvät baarit...) Päärautatieaseman tienoilla on superisti siistimpää ja kaikki kunnon kulttuurimestat ja hooämmät ja asialliset ostoskeskukset sijaitsee siellä liepeillä. Neustadt taas on lähinnä kirpparia, etnoruokakauppaa, tatuointiliikettä ja dönerkojua.. ;) Ahh.

7 comments:

Johanna said...

Ihana kevätsää siellä, ei näy ees lunta! Koska sä tuut takaisin Suomeen? :-O

Siiri said...

Kevättä ollu ilmassa siekin, vie jopa enemmän kun täällä. Olet ihanuus!<3

Liisa said...

+15 astetta!! härregyyd. tääl on ihan kikseis ku on jo +5 astet :D nauti siellä vaan :)

Rose said...

Johanna -- eipä täällä mitään lunta ookkaan!! Heinäkuun alussa näillä näkymin :-)

Siiri -- no todellakin! Kuudelta aamulla jo ihan valoisaa... <3

Liisa -- äläpä, kaivan kohta biksut esiin! :--D

Leena said...

ai että miten ihania kuvia ja ihanan keväisen näköstä! :) Oot niiiin kaunis ♥

Saga Nicole said...

Kauniksia kuvia! Ja kiva et oot saanu kavereitakin viimein (vika kuva) :)

Rose said...

Leena -- voi kiitti, ihana!

Sadsu -- :) pus