3/15/2011

Es gibt arme und reiche Schweine

En tiedä, onko nyt jo, vaiko vasta tiistai. Tää viikko on alkanut aika tylsästi, mun kalenteri näyttää taas vaihteeks aika tyhjältä.. ..viikonloppuun asti ainakin. Meillä ei ole edes yhtäkään ausfallia(=vapaatuntia) tiedossa..
En oo tottunut tämmöseen rauhallisuuteen, viimeviikolla kun oli kaikkea vähän erikoista. Tiistaina kaikki muut paitsi meidän luokka, joka kirjoitti saksankokeen, jäivät kotiin, koska opettajat lakkoilivat. Torstaina hostisä heitti mut ja veljen kouluun, koska junankuljettajat lakkoili. Tällä viikolla kaikki saavat ilmeisesti taas riittävästi liksaa, kun arki luistaa taas vanhaan malliin.
Sääkin on ihan hyvä. Ihan teepaidalla ei tarkene, mutta toppiksella tulee jo liian kuuma. Olisin halunnut laittaa tänään nahkatakin, mutten löytänyt sitä mistään. Pöh.

Tältä tylsältä päivältä ei ole nyt kuvia tiedossa, viime sunnuntailta kylläkin.
Välillä viikonloput on täällä lähinnä syömistä ja nukkumista, mutta toisinaan tää perhe saa jotain reippailukohtauksia. Herättiin siis sunnuntaina hyvissä ajoin, pakattiin parit keksit matkaevääksi ja painettiin pyöräilykypärät päähän. Viisi ja puoli tuntia oltiin yhteensä reissussa, kilometrejä kertyi 36. Ajettiin Moritzburgiin, johonkin villieläintarhaan. Aattelin ensin, että se on joku iso aidattu metsä, jonne pääsee rämpimään, etsiskeleen kiikareiden kanssa hirviä ja todistaan luonnon kiertokulkua kun kettu syö pupun, mutta se olikin ihan normi-eläintarhaan verrattava paikka ja kaikki elukat oli ihan omissa aitauksissaan... :-D

13maalis3

Mua on peloteltu tuolla metsässä riekkuvilla villisioilla niin kauan kun oon täällä ollut, nyt pääsin viimein näkemään niitä livenä! :-D Ihan just niin hirveitä ne oli ne emakot, kun mitä olin aatellut - possut taas oli kyllä oikein sööttejä, täytyy myöntää.

13maalis2
Tätä söpöläistä pääsin ihan paijaamaankin, se oli niin kesy!

13maalis
Noni, siinä me nyt poseerataan, toveri kurkkii toki vaan turvallisesti sieltä aidan takaa. Meidän kampauksetkin oli ihan samikset!

13maalis6
Jotain olis myös voinut oppiakin, mut en mä semmosista perusta.. Piirroskuvia voi kattoa kotona kirjastakin..

13maalis4
13maalis7
13maalis11
13maalis9
13maalis6
13maalis5
13maalis8

ps. Tää idiootti suostu näyttään naamaansa ainoastaan, kun linssinsuojus oli jo paikoillaan, et ihan kostoks tolle pöllölle piti julkasta vielä tää viimeinen.

13maalis10

6 comments:

Anna said...

Voi eiiii,miten suloisia!!!<3

Johanna said...

Ihania kuvia, tosi laadukkaita ja läheltä otettuja! Toi ilveskin vaa näyttää kieltä ja noi pikkupossut tuitui! <3

Rose said...

Anna -- äläpä! :-))

Johanna -- kiitti<3 Possut oli joo vielä tuitui<3, mut ne emakot.....:-D

Lilja said...

voi että miten söpöjä eläimiä! ja ihan ylisöpö blogi muutenki, oot superkaunis! <3

Laura said...

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ROSANNA! Tuo mulle tollanen pikkupossu! En kestä, maailman söpöimpiä!<3

Rose said...

Lilja -- Ne emakko-villisiat ei ollu söpöjä :-D Kiitos, ihana kommentti! :)

Laura -- Niin ne VIELÄ NYT onkin, oisit vaan nähny ne järkyttävät aikuiset emakot, hrrrh.. :-D