1/02/2011

Silvester

Vaikka se vuosi onkin jo onnellisesti vaihtunut, heitän tähän silti muutaman kuvan, miten me sitä UV:tä täällä Saksa-tyylillä juhlistettiin.

Vaihdoin siis vuotta hostperheeni ja muutaman hostsukulaisen kanssa, Warnemündessä, Ostseen rannalla. Aamulla, 29.12 ajeltiin Berliinin McDonaldsin kautta semmoiset nautinnolliset 6 tuntia kohti yöpymispaikkaamme, jossa meitä odotti valmis neljän päivän pakettiohjelma kiertoajeluineen ja uudenvuodendiskoineen..


Ekana päivänä käytiin tutustumassa rantaan, oli vähän pakkasta, muttei poikkeuksellisesti juuri tuullut.


30 astetta kun olis ollut lämpimämpi, niin toi rantsu (jota katsellessa ei paljon Yyterin dyynejä tullut ikävä) olis päässyt oikeuksiinsa! Kovasti kyllä hostserkku oli menossa tonne jäiden sekaan pulikoimaan, mutta niinhän se vaan jänisti, enkä mäkään "ilman saunaa" sitten viittinyt... ..hah!


Vuoden vaihtumista odotellessa käytiin sitten siellä Warnemünden suloisessa satamakeskustassa palloilemassa, keilaamassa, syömässä ja niin edelleen, sekä harrastettiin muuta vastaavaa rentoilua..

Aattoilta aloitettiin järkyttävillä syömingeillä ja juomingeilla, pareilla aikaisemmillakin kemuilla on tullut todettua, että syöttö-juottopuoli on näillä saksalaisilla kyllä paremmin kun hallussa.


Pileiden teemana oli 70-luku. Olin ensin vähän hukassa, että mitäköhän sitä pukisi päälle, mutta hostvanhempien ullakolta löytyi sitten tommoinen nätti hopeisilla ja kultaisilla tähdillä koristeltu sininen mekko, ettei tarvinnut alasti mennä.


Vuoden vaihtuessa myös sää oli vaihtunut normaaliksi, eli leudommaksi, mutta tuulisemmaksi, joten raketteja ihailtiin ehkä sellaiset puolisen tuntia. Sitten painuttiin takaisin sisään, jossa nälkäisille oli vielä tarjolla berliininmunkkeja... Seuraavan päivän iltana valoshow jatkui, kun jengi (me + ehkä kolme kylällistä muita) kokoontui keskustan majakan ympärille katselemaan lasereita ja ilotulitteita.

Täytyy sanoa, että taas on kyllä uutta kokemusta karttunut, jos ei muuta.. Ensi vuonna sitten taas totuttuun tapaan ;-)

8 comments:

Siiri said...

Haha toivottavasti sulla oli kans ihan huikeeta! Molemmat ollaan varmana koettu ekaa kertaa elämässä oikeesti UUS VUOSI :) ja oot niin nättinä ollu taas että ei juku<3

Anonymous said...

Onpas mahtavia kuvia! Näyttää onnistuneelta reissulta! :)

Milvi said...

Railakasta vuotta 2011! Saitko kuohuviiniä appelsiinimehulla lontrattuna? Sitä bruukkasivat aikoinaan nuoret Bonnissa juoda juhlan kunniaksi...

Rose said...

Sirpa -- Haha, joo, no UUS vuosi todellakin!! :)) Kiitti muru <3

Saana -- Kiitti! :)) Syötävää, juotavaa, seuraa ja raketteja - siinähän se meni ;)

Mimmu -- Samoin! No siinä ovella, kun mentiin ulos katsomaan raketteja, oli skumppa/appelsiinipillimehutarjoilu - mulle tyrkytettiin ekana sitä mehua, mut nauroin vaan sille tädille ja korkkasin kuohuvaa..

Henna said...

Tosi jännän näkösiä nuo laserit, että ei oo kyllä Suomessa oikein tullu vastaan! :)

Rose said...

Henna -- Eipä ole mullekaan (: enemmän tommosia varmaan jossain sisäareenalla tms. käytetään, mutta hyvin näkyivät ulkonakin.

Lissukka said...

Oooi, oot vaihto-oppilaana saksassa! Vähän ihanaa :) Onko ollut mukavaa? p.s. oot muuten tosi nätti! :)

Rose said...

Lissukka -- No vähän on kyllä kieltämättä ikävä Suomeen, vaikka täällä aina kaikkea uutta ja jännää vastaan tuleekin.. ;) ps. voi kiitti! :)