1/06/2011

Billie Jean Is Not My Lover
Sain hostvanhemmilta joululahjaksi lipun Michael Jacksonin muistoksi järjestettyyn Thriller Live -konserttiin, jota käytiin eilen perheen kanssa kuuntelemassa.

Alkupään biisejä en oikein tuntenut ja veli tunki aina sormensa linssiin kun yritin tylsyyksissäni ottaa taidekuvia. (Myöhästely ei kuulu hostvanhempieni tapoihin, oltiin paikalla jo tuntia ennen..)

Shown lopussa nähtiin kuitenkin odotetut ja oikein vakuuttavat moonwalkit, eikä esiintyjien laulutaidoissakaan ollut mitään valittamista. Ehdittiin lisäksi juoda lasit viiniä siinä konsertin alkua odotellessa, eikä velikään nyt onnistunut ihan kaikkiin kuviin sitä omaa taiteellista kädenjälkeään saamaan, eli ihan mukavat fiilikset illasta jäi. :-)

2 comments:

Saga Nicole said...

Tota siis anteeks mutta lasit VIINIÄ? Kai oli alkoholitonta? Mun käsittääkseni sulla ei vielä neljään päivään oo oikeutta tehä tollasia syntejä....................

Niin että lopetan tän blogin lukemisen kyllä jos oot joku tommonen moraaliton huonosti kasvatettu teini kakara. :@

Oliks Maikkol hyvä? Luulin et sille kävi hassusti tässä pari vuotta sitten mutta oli vaan ehkä jotain päättömiä juoruja taas?

Pus rakastan sua<3

Rose said...

Nosiis, mun käsittääkseni mää oon täyttäny 16 jo tossa vuosi ja 361 päivää sitte? Hyvänen aika, ei toi mitään vodkaa ollu johon pitäis vielä se 4pvää odottaa!

Kyl laulo hienosti maikkol, varsinki sellasena afropäisenä pikkusena! Se välillä vähä liho ja välillä muuttu naiseks ja laihtu sitten taas, mut ei haitannu ku hyvin laulo.

Vastapusut, on IkAvA<3