1/27/2011

Ohh Mensch

Pahoittelut jälleen hiljaiselosta, ei vaan ole taas ollut ihan silkkaa voitontanssia tämä elämä tässä viimeaikoina..

Kun olin pieni ja murehdin jotain asiaa, me tehtiin aina äidin kanssa lista, mitkä asiat elämässä on hyvin ja mitkä huonosti. Aina sain huomata, että niitä hyviä asioita oli loppujen lopuksi paljon enemmän, eikä sitten tuntunutkaan enää niin pahalta. Ajattelin käyttää samaa taktiikkaa ja listailin vähän puolin ja toisin näitä "kokemuksiani" ylös, mutta en sitten tiedä, kuinka menestyksellinen mun yhteenvedostani piristymisen kannalta tuli..

Alotetaan tämmösistä ei ehkä niin elämäkuolemavakavista, mutta sitäkin ärsyttävemmistä; oon kadottanut parin viikon aikana 2, siis KAKSI Nokian kosketusnäyttöpuhelinta. Hätiin hain Mediamarktista Samsungin 19 euron palikkamallin, jota voi tietenkin käyttää vaan saksaksi ja joka ehdottelee jotain epämääräisiä (mm. ß- ja ü-)kirjaimia, kun sillä koittaa laittaa tekstaria.

Lisäksi mun läppärini oma hiiri on syönyt jotain pölyä, eikä siinä toimi klikkaus. Onneksi sain pummittua veljeltä lainahiiren, olisin todennäköisesti seonnut muuten..

27tammi3

Sitten olin tietysti pienessä onnettomuudessa reilu viikko sitten, mut tönäistiin autolla katuun. Pääsin sitten käymään ambulanssilla sairaalassa, luita tai mitään ei murtunut, mutta häntäluu vähän kolahti ja niskatukea pidin muutaman päivän..
Kun musta otettiin siellä sairaalassa röntgenkuvia, lääkäri huomasi mun henkitorvessani/kurkussani jotain ihan ihmeellistä "kalkkeumaa", jota menen tänään selvittelemään kurkku-nenä-korva-mikälie-erikoislääkärille..

27tammi2

Ehdin jo aatella, ettei tästä ole suunta kuin ylöspäin, kunnes heräsin tänään aamulla, enkä meinannut saada silmiä auki. Okei, väsytti toki, mutta se pöytälampun kirkkaus oli tällä kertaa ratkaiseva tekijä. Oikeaa silmää vihloi nautinnollisesti, ja peilin edessä punertavaa väriä ihastellessani laskin sitten yhteen yksi plus yksi. Vasen silmähän ehtikin jo tuossa syksyllä kertaalleen tulehtua.

Kaiken kukkuraksi talvi on tässä viimepäivinä palannut märkänä takaisin, vaikka toista viikkoa ehtikin jo olla lähes lumetonta. Sataa räntää tai lunta ja niistä kengistä, joissa tarkenee, menee vesi läpi. Hyh.

27tammi

Pari muutakin juttua mulla olisi vielä kontollani, jotka eivät ihan putkeen ole menneet, mutta eiköhän tässä ole jo ihan riittävästi.. Ensi kerralla sitten niihin vähän pirteämpiin aiheisiin, mun täytyy tästä nimittäin joutua vielä kampaajan tuoliin ennen sitä röörilääkäriä ja lauantai-illaksi ollaan vuokrattu nuorisoklubi, jossa olis sitten tarkoitus vähän juhlistaa neljän kaverin + mun synttäreitä.. ;-)

17 comments:

Johanna said...

Voi kurjuus! Ja hui kauheelta kuulostaa noi sairaalareissut ja lääkärikäynnit, toivottavasti toi kurkkujutskalääkäri sujuu hyvin! MUTTA, onhan tässä positiivisia asioita!! 1. Sua ei oo vielä lähetetty kotiin! ;-D 2. Sulla on kiva perhe (toivon mukaan, ainakin sun veli on hottis)! 3. Saat hoidattaa terveyttäs ja samalla parantaa kielitaitoa kun on pakko saada selvää ja tulla ymmärretyksi. 4. Kyllä se kevät tulee ja sitten saat saksalaisia kevätherkkuja (mitä ne lieneekään...)! ;-) Että ei toivo ole menetetty, positiivisesti vaan eteenpäin ja pidä siitä kapulapuhelimestas huolta! :-D

Nelli said...

Voi ei, ei kivalta kuulosta! :(

Henna said...

voi ei, ei oo kyllä reilua, että sulle käy nuin vielä vaihtari vuonna! =(
Myötätuntoni sun puolella ja pikaista paranemista, minä jos kuka tiiän kuinka ärsyttäviä nuo silmätulehukset on :/

Ines said...

Voi ei Rossu, koita parjailla, ei kuulosta kovin hyvalta ! Mut eihan se elama aina ihan voitontanssia voiskaan olla, silla jos olis niin ei niita tosi hyvia hetkia ikina huomaiskaan if you know what i mean 8) Mut noi synttarit kuulostaa hyvalta, ota kaikki irti! :)

Liisa said...

Ikävää ku aina kaikki huonot jutut sattuu yhtä aikaa! :( Ite meinasin just angstata oma flunssaani, mut näiden sun huonojen sattumien jälkeen se ei olekkaan enää mitään.. Mutta onneksi elämästä löytyy paljon hyviäkin asioita! :)

Katriina said...

Voi ei, ei kyllä kivalta kuulosta ;s Mutta näin tylysti asiasta toiseen. Oon niin kateellinen ku oot päässy Saksaan vaihtoon! Ite oon puoliks saksalainen ja siellä usein aina tietysti käydään ja vaihtoonkin oon varmaaan menossa mutta oon vaan ihan niin rakastunu siihen paikkaan että tekee pahaa kattoa ja lukee sun blogia ku näkee saksalaisia kylttejä, tien nimiä ym ! :( Vietä ihana aika siellä, ja ihana et pidät tätä blogia ja tuuut kertoo mitä kaikkee ihanaa oot siellä tehny. Malttamattona odottelen kun ite pääsen sinne pidemmäks aikaa.. :)

Anonymous said...

aaaaa tsemppiiii

Johanna said...

Voi jessus, must alkaa tuntua että maapallon ihmisiä on kirottu Tammikuun ajaks. Koko ajan kuulee jostain että jotain sattuu tai tapahtuu tai että itelle.. Mut eiköhän kaikki vielä selviä! :)

Rose said...

Johanna -- Joo, ei tässä auta masistelemaan jäädä, mielenterveys siinä vaan menee :-D Onneks tosiaan löytyy noita positiivisiakin juttuja ;)

Nelli -- Näitä harmeja on joo vähän kasautunut :-(

Henna -- Kiitokset, kyllä toi silmäkin tosta taas saadaan kuntoon, parani toi toinenkin silloin!

Ines -- No nyt osaan kyllä nauttia kahta enemmän niistä mukavista jutuista, jos ei muuta.. :-D

Liisa -- haha, hiljaa siellä flunssinesi :-D Jep, ylöspäin tästä enää on suunta ;)

Katariina -- Noh, voithan sä myöhemmin muuttaa tänne, hyvää kannattaa odottaa ;) (..ja eiköhän se suomi-ikäväkin sieltä luultavasti sullekin jossain välissä iske, jos Saksaan muutat!)

Anonyymi -- aaaaa kiittiiii

Johanna -- no hyvä etten mää ole ainoa :-D vahingonilo paras ilo..
Kyl tää tästä taas iloksi muuttuu ;)

irkku said...

Voivoivoii paljon voimii sulle :( :)

Anonymous said...

voi ei! mutta nyt kun kaikki epäonnet on osuneet kohdalleen, niin kyllä niiden jossain vaiheessa täytyy loppuakkin(; suunta on siis vain ylöspain! kyllä se siitä <3

t. tellu!

Anna said...

Sulle on tapahtunu kaikkea :D
Ihana blogi!

http://just-bullshit-mane.blogspot.com/

Siiri said...

HYI KAMALA!! toivottavasti paranet pian ja kaikki kääntyy parhain päin. :) puss<3

Helmi said...

sulla on oikeen tollanen murphy's law putki.. "everything that can go wrong does, everything that start's out bad, ends up worse" :( mut mikään ei oo ikuista! ylöspäin ja sitä rataa<3

Rose said...

Irkku -- kiitti! :(

tellu -- äläpä, nyt riittäis jo.. ;S

Anna -- jep, onneks myös hyviäkin juttuja.. Kiitos :)

Sirpa -- joo välillä meinaa vähän loppuu usko, mut kuten sanottua, suunta on enää ylöspäin.. <3

Helmi -- haha, sanos muuta.. Mut mikäs tässä kärvistellessä, se kasvattaa luonnetta ja sitä rataa<3

milla said...

rakastan tätä sun blogia, on niin ihana lukee tollasesta tavallisesta arjesta - saksassa! sulla on ihan mahtava tapa kirjoittaa tosi mielenkiintosesti!:)

Rose said...

milla -- voi, kiitti ihanasta kommentista! :))