10/24/2010

Die Konferenz der Tiere

Pari ihan randomkuvaa tältä viikonlopulta, ennen kun nukahdan naama näppäimistöllä: Oltiin lauantaina synttärijuhlissa, josta ajettiin kotiin vasta kahden maissa yöllä. Sunnuntait on perinteisesti pyhitetty nukkumiselle, (etenkin noin niinkun pilettämisen päälle ainakin) mutta mepä oltiin tänään niin reippaita, että herättiin pirteinä jo puoli kahdeksan aikaan aamuYÖSTÄ. Mä kun olin iloisesti buukannut meidät juoksemaan Dresden Marathonissa kympin lenkin, enkä tiedä tuliko mun enemmän hiki itse juoksussa, vaiko sitten tuskasta edellisenä iltana, kun tajusin, että jaa ne synttärit on tänään, ja että perinteisesti synttäreillä saattaa mennä vähän myöhään.

No, juoksu meni joka tapauksessa hyvin ja tunnelma oli katossa, mutta nyt ei auta kun alkaa tuskahikistellä lisää huomista koulupäivää ajatellessa - ja painua nukkumaan..
7 comments:

Anonymous said...

Paljonko meni aikaa kympillä? :)

Rose said...

Anonyymi -- Oijoi, vähän huonostihan se tosta paperista näkyy, eli siis 0:56:35 oli tarkka aika sirunlukijasta sirunlukijaan. Lähdettiin aika takaa ja jouduttiin vähän pujottelemaan alussa, että pari minuuttia olisin kenties parempaankin pystynyt (;

Siiri said...

HULLU en ikinä juoksis sitä :D:D
mutta oot varmasti ollu juhlien nätein :)

Tuuli ja Helmiina said...

vähän oot nätti:-))

Rose said...

Siiri -- haha, ja no eipä siihen kyl paljon vaadita että on seittemäntoistavuotiaana paremmin säilynyt kun 50-v synttärisankari...... ;)

Tuuli ja Helmiina -- no voi kiitokset! (:

anna said...

Ihana asu :)

Rose said...

anna -- Kiitti, vaikkei se ihan mun omiin lemppareihin kuulukaan.. :)