8/17/2010

When you're close to tears remember

Jaiks, enää kolme yötä lähtöön! Mä en ole tässä juurikaan tehnyt muuta kun vaellellut kotona ihan haikeana, pessyt pyykkiä ja tunkenut raivolla kaikkia ei-tätä-voi-kotiin-jättää -vaatteita Bertan uumeniin. Pakkaaminen on oikeesti ihan sadistista touhua, etenkin kenkien kanssa oon aivan epätoivoinen! Sama kun pistäisi äidin valitsemaan lapsistaan rakkaimmat..

Onnistuin eilen myös sopivasti hommaamaan vasempaan silmääni silmätulehduksen. Silmä on ollut vähän valonarka, joten oon joutunut kulkemaan tommoset naurettavat plehat päässä jotka ei edes sovi mulle yhtään.. :-( Myös silmälasit on ärsyttävät, enkä millään jaksaisi käyttää niitä, joka tarkottaa sitä, että kuljen nyt pelkän oikean piilarin voimin. Miinustahan mulla on se about 6 molemmissa silmissä, että ihan huipputarkkaa toi näkeminen ei tällähetkellä ole.. :-D7 comments:

LAURA said...

ouh, I like the color of your pictures! they're beautiful.
How do you make it?

erika said...

Kivoja kuvia :---) Tää sun blogin ulkoasu on ihana!

Rose said...

LAURA -- thanks! Well, sunny weather does most of the work, but I've also used a little Photoshop Elements ;-)

erika -- kiitti! :-)

Viltsu said...

Vitsi toi pöperö tokassa kuvassa näyttää niin hyvältä :-D Mitä kaikkee siin on?

Rose said...

Viltsu -- Haha, pikkusiskon terveellinen välipala: lakujätskiä, siirappia, strösseleitä ja banaania...

Anonymous said...

Heii, etsä kelannu tehä sen kysymyspostauksen? o: Vai onkse menny mult ihan ohi..? :D

Rose said...

Anonyymi -- Vastailin edellisen blogin kysymyspostauksen kysymyksiin kommenttiboksissa.. :-) Kysele siis täällä vaan vielä (uudelleen?), jos on kysyttävää ja vanhat vastaukset meni ohi! Uutta kysymyspostausta en toistaiseksi tee, ellei sitä ala useampi kaipailla ;)