8/07/2010

When the roses are dead it doesn't matter if they were red

7elo5

7elo6

Heippa! Tulin tossa hetki sitten kotiin Siirin läksiäisistä, ne taisivatkin näillä näkymin olla viimeiset pirskeet ennen koulun alkua. Ei tässä toisaalta kyllä olisikaan enää ketään, jolle pitäisi läksiäisiä järjestää, kaikki kun alkavat jo olla ulkomailla!

Kävin eilen kosmetologilla, ja täytyy sanoa, ettei naama ole ihan vielä toipunut järkytyksestä. No, pakkelit nassuun vaan ja sainpahan sentään muutaman söpön minituubinkin kaupan päälle, että pääsen vähän itseksenikin testailemaan käytettyjä mömmöjä..

Iltapäivällä tuli aika rankasti vettä ja ukkosti, mutta onneksi Bertta piti mut kiireisenä, kun pääsin liimailemaan nimikirjaimiani siihen. Ee on vähän vinossa, mutta ei se kai ole niin justiinsa..

7elo2

7elo3

7elo4-1

7elo7

7elo

Nyt mä voisin alkaa kehitellä tähän huoneeseen jotain kätevää kärpäsansaa, tässä pörrää juuri kaksi erittäin rasittavaa pörriäistä ihan ihossa kiinni. Kolmaskin kyllä riivasi vielä hetki sitten, mutta se sätkii nyt selällään tossa pöydällä. Luultavasti tekee jotain nälkäkuolemaa.. Mmh.

10 comments:

Anonymous said...

MIKSET OO KERTONU MULLE!!!1111
t. se sama krokotiili joka laitto tekstiviestiä

Rose said...

ROKOTIL -- :)))))) julkistan tän kaikille tutuille vast ensvk ku teen mahd viel kaikkii muutoksia :-----D tää on ny tämmöne kunnollinen vaihtariblogi jonka alotin vähä ajoisss kyl ku eno viel saxas

Viltsu said...

Mistä toi otsikko on? Ihanat housut! Mutta mis sun kengät on =( Ja ET KAI VAAN kirjota tänne saksaks ku oot siellä? :-D

laura said...

ihana asu! :-)

Rose said...

Viltsu --
http://www.youtube.com/watch?v=koSR4jofeJk&feature=related tosta se vähän niinkun on :-D Kengät ei ollut mitkään ihmeelliset, eikä kieli ole muuttumassa saksaks, ei hätää! ;-)

laura -- kiitti! :-)

Hanna said...

oi onnea !! ihana mahtavaa että olet lähdössä vaihtoon. se on varmasti parasta aikaa mitä sulla ikinä tulee olemaan. mutta aina se ei oo ruusuilla tanssimista ja sit myöhemmin toivoo et pääsis vaan takas mutta it's gonna be worth it xx

Cheyenne-Blue said...

Tuut kaipaamaan tota ruisleipää.... nimimerkillä kokemusta on :-D

Rose said...

Hanna -- kiitokset! :-) Oon kyllä ihan innoissani, en tiedä mitä mä tekisin jos nyt yhtäkkiä joku sanoiskin etten pääsekään lähteen :D vastoinkäymisiä varmasti tulee, eikä alku varmaan oo helppo, mut niistä selvitään!

Cheyenne-Blue -- Just mietin, et löytyisköhän Dresdenistä mitään kauppaa mistä sais vaasan ruispaloja?! :--D

Iina said...

Tosi hyvin onnistunut asu :) Mulla on kans tollanen pitsitoppi, mutta en vaan osaa yhdistää sitä tyyliini mitenkään.

Rose said...

Iina -- Kiitti :-) Mulla taas riittäis ideoita ton varalle vaikka kuinka :-D