8/20/2010

Feeling twenty-two, acting seventeenMä en tiedä mitä mä teen vielä puoli yhdeltä hereillä, koska sängystä pitäis nousta siinä neljän maissa aamuyöstä. Aikaisemmin päivällä ei tuntunut missään, eikä vielä silloinkaan, kun muutama tunti sitten tapettiin perheen kanssa ylläoleva kasa rapuja, mutta nyt alkaa lähtö tosiaankin kuumotella!

Lennän 6:15 koneella Pirkkalasta Helsinkiin ja Helsingistä sitten 8:20 koneella Frankfurtiin. Meillä on ensin yhdeksän päivän Soft-landing camp, joten varsinaiseen perheeseen pääsen sitten 1.9. Leirillä tiedossa kai ainakin retkeilyä, kiertoajelua, runsaasti saksantunteja, sekä uusiin ihmisiin tutustumista! :-)

Nyt mun on varmaan pakko yrittää rauhottua, ja koittaa vaikka heittää vähän unta palloon.. Lähden muuten ihan muumiona matkaan :-DTschüss!

9 comments:

Hanna said...

get prepared it'll be the fucking best time of YOUR LIFE. just dont waste it xx

LAURA said...

Oh, I really love your pictures!

Rose said...

Hanna -- oon ehdottomasti varautunut, eikä sekuntiakaan heitetä hukkaan - I promise! :-D

LAURA -- Danke meine liebe, aber DU bist viel besser zu fotografieren! ;)

Viltsu said...

Jeee hyvää matkaa tai oikeestaan hyvää tulevaa vuotta! Oot varmaan jo siellä Saksassa kun luet tän kommentin, jännää :-D

Rose said...

Viltsu -- jep, täällä ollaan! :)) kiitokset!

TIIA said...

todella kiva blogi ja oot sairaan nätti :) !

Rose said...

TIIA -- voi kiitos ihana! :))

Anonymous said...

en tiä näätkö ees tätä kommenttia ku tää on sen verran vanha postaus mut nyt oon vasta löytäny blogis ja erittäin positiivinen vaikutelma tässä vaiheessa!;) ja aivan pakko kysyä että mistä tän postauksen paita mahtaa olla peräisin? tosi hieno:)

Rose said...

Anonyymi -- Jep, kyllä mä pääosin kaikki kommentit huomaan, vaikka tulisivatkin vanhempiin postauksiin (:

Kiva jos tykkäät, paita on Vilan!