12/05/2010

There's a world outside your window

Tänään aattelin ottaa vähän rauhallisemmin, kun palellutin eilen ihan täysin itteni tuolla kylmässä yössä. Meillä meni alkuperäiset suunnitelmat vähän mönkään, mutta pakko oli silti ottaa suunnitelma B käyttöön ja lähteä (pakkasen huomioonottaen) epäinhimillisen pitkän matkan päähän kaverille vaan jotta päästiin tissuttelemaan sektiä ja hoilaamaan Troyn ja Gabriellan mukana High School Musical ykkösen lauluja..

En kuitenkaan malttanut tänäänkään jäädä istuskelemaan kotiin, vaan puin takin alle nahkatakin, villatakin, hupparin, pitkähihaisen teepaidan sekä ekstrahuivin ja läksin eilisestä viisastuneena ostamaan pipoa niiden aivosolujen lämmikkeeksi jotka ei vielä eilen syväjäätynyt. (Heti maanantaina vuorossa uusi, lämpöisempi takki.) Pipo-ostosten jälkeen jäin vielä yhdelle Glühweinmukilliselle keskustassa asuvalle kaverille.. ..ja nyt mun pitäis tosiaankin olla jo nukkumassa, koska skippasin jo tänään aamiaisen vetelehtimällä sängyssä puoli kahteentoista; voisin kuvitella, että sunnuntai-aamiaiselle mun olis taas ihan hyvä osallistua..ps. Toi pipo-huivi-yhdistelmä oli muuten suht. jouluinen, mutta tänään mun vaatevalinnoilla olikin toisaalta vaan lämpöisyyskriteerit.. Ja kaipa niitä tän illan istujaisia voi ihan kaikkine glühweineineen ja joulusuklaatarjoiluineen pikkujouluiksi nimittää, koristeltu kuusikin löytyi - vilkkuvalla glitteritähdellä!

pps. Mua ärsyttää, kun mun lempparisubi, grillattu kananrinta, on yliviivattu kaikkien (no ainakin kahden) Subien ruokalistoilta! Eikä subissa voi maksaa kun käteisellä! Hääh?
No, onneks tonnikala on melkein yhtä hyvää, ainakin semmosella ihanalla jugurttikastikkeella, jota taas en oo Suomessa nähnyt :-D

ppps. Noni NYT sitten alkaa taas juttu karata, öitä!

8 comments:

Sirpale said...

Tuli niin saksan reissu kuume, et varasin tammikuulle berliiniin hotellin ja lennot med paras kaveri;D

catti said...

Voi kiva kuulla! ^^

Rose said...

Sirpale -- Eikä, siistiä! (((:

Siiri said...

Ihana tonttupipa sulla! ookko söpöliini? ja siekin ihan joulunen meininki kaduilla, vautsi :)

Johanna said...

Ihana pipo! :-))

Rose said...

Siiri -- haha :-D en ees aatellut että toi on noin jouluinen toi pipa.. D:

Johanna -- Hih, vähän jouluinen kyllä, mut kiitti! (:

Laura said...

ihanat kynnet :)

Rose said...

Laura -- Kiitti! :))