11/28/2010

Ich bin nicht kompliziert, ich bin eine Herausforderung

Huuh, miten mulla ei taaskaan ole oikein levännyt olo tän viikonlopun jäljiltä. Juhlimista kaks iltaa putkeen ja kahdet joulumarkkinat (joihin piti tietysti vääntäytyä aamuisin ajoissa sängystä sen pienen yökukkumisen jäljiltä..).

No ei sillä, oon saanut uusia tuttavuuksia ja nähnyt koulukamuja sekä muutamaa alueen muuta vaihtaria, joten mitään valittamista ei kyllä toisaalta ole (:

28marras
Tämän meidän oman alueen joulumarkkinat järkättiin siis lauantaina, joissa käytiin sitten vähän kahvittelemassa ja glühweinittelemassa ja ihmettelemässä sitä krääsän käsityön määrää.. Jalassa oli tietysti tämän talven luottokengät arviolta neljän sentin vuorella.

28marras2
Mmm, tommosen palleron voisin kyllä ottaa ihan koska vaan! ♥ Mä en osaa edes kuvitella, että toi voisi rumentua kasvaessaan kuten kaikki söpöt eläinvauvat yleensä :-D

28marras3
Perjantain kemuttamisesta ei taida olla mitään kuvia, mutta lauantaina näytti sitten illemmalla mun osaltani tuolta.

28marras4
Ja tänään oltiin sitten vähän isomman kaavan mukaisilla joulumarkkinoilla Dresdenissä. Samaa krääsää tuollakin myytiin, mutta kieltämättä tässä alkaa jo pikkuhiljaa olla ihan joulutunnelmissa!

28marras5
Vähän oli vileetä, mutta aurinko paistoi nätisti ja Starbucksiin pääsi onneksi lämmittelemään kun ei kestänyt enää. (Mulla oli toki n. 6 kerrosta vaatetta, että kyllä siellä pihalla nyt siis hetken seisoi..)

28marras6
Vaikka mun mielipide krääsästä tuli vissiin suht selväksi, tää oli niin cool, että sorruin.. Hehs.

28marras8
28marras11
Iltapäivällä mentiin vielä Hygieniamuseoon (joo öh siis mitä ihmettä), jossa käytiin katsomassa tuo "Mikä on kaunista?" näyttely. Siellä ei saanut ottaa kuvia, joka oli kyllä harmi, koska koko näyttely oli pienistä ennakkoluuloista huolimatta tosi kiinnostava. Näyttely oli vähän Heureka-tyyppinen ja käsitteli kaikkea kauneus- ja kauneusihannejuttuja niin ihmisiin kuin mm. kauniisiin sanoihin liittyen. Eikä loppujen lopuksi edes menty siihen varsinaiseen hygieniajuttuun....:-D

28marras9
28marras10

14 comments:

Ines Kaivonen said...

Hei miten makin saisin vahan joulufiilista taalla, laheta sita mullekkin.. :D

Johanna said...

Ihana koira ja toi kotkakoru! <3 Mä niin tykkään sun tavasta valokuvata! :-)

Anonymous said...

mistä toi vihreä takki on jossa on toi karvahuppu ja paljon makso? haluun JUST tommosen!

Anonymous said...

Ihana vihreä takki! ja muutenkin tosi kiinnostavan oloinen blogi sulla! :)

Rosanna said...

Ines -- huuh tääl on pyryttänyt koko päivän ja popitan just joululauluja koneelta ;) Mitenköhän tota lunta sais lähetettyy sinne..?

Johanna -- oi kiitti! :)

Nelli -- H&M:stä, mitähän toi olis ollut, jotain 50€ ehkä? (:

Sanna-Mari -- kiitos! :))

Anonymous said...

Hei pakko tulla kirjoittamaan, että ihan mahtava blogi, pitkästä aikaa löysin jotain uutta luettavaa, mikä todella kolahti. Olet aivan hurjan nätti tyttö ja symppiksen oloinen.

Olitko lukenut jo lukiossa saksaa ennen lähtöäsi? Nimimerkillä jokainen saksan tunti yhtä kidutusta, kun tuntuu ettei motivaatio riitä! Itsekkin olen miettinyt joko vaihtarivuotta tai sitten au pair-juttuja, mutta toistaiseksi ne ovat vain haaveilun tasolla.

Mukavaa joulun odotusta(=

t. tellu

Anonymous said...

oooooj vähä sulonen toi koira:) minkä rotunen?

Anonymous said...

Hei mun on pakko tulla kommentoimaa, löysin tän blogin n.tunti sitten ja oon lukenu tätä ihan mielissään!!:)Aivan ihana blogi<3 Isäni on saksasta,mutta asunut yli 20 vuotta suomessa. Isovanhempani ja setäni asuvat vielä saksassa, en ole koskaan käynyt siellä, vaikka todella paljon haluaisin :( Ihanaa kun näkee kuvia saksasta sun blogin kautta, kiitos<3 ps.olet todella kaunis!

Laura said...

Niin kaunis!<3

Siiri Stiina said...

Täälläkin ihan joulufiilis! IHANAAA:)

Maija said...

Oivoi, taas nousi haikeus pintaan, Weihnachtsmarkt oli ehkä ihanin asia Saksan talvessa! Antaisin mitä vaan, että pääsisin pyörähtämään siellä edes pikaisesti, se tunnelma on jotain aivan uskomatonta.. Ainakin Frankfurtissa oli näin, en sitten tiedä oliko Dresdenissä astetta pienemmät karkelot :)

Anonymous said...

Jos toi on samojedinkoira (niinkuin luulen sen olevan) niin ne eivät todellakaan ole rumempia aikuisenakaan.

Rosanna said...

tellu -- Kiitokset kivasta kommentista! (:

Saksa on mun A2-kieli, eli vitoselta olen sitä lukenut. Mitään älyttömän suurta motivaatiota mulla ei saksan opiskeluun ole ikinä ollut, mutta en mä sitä kieltä vihannutkaan ole.. :-) Vaihtovuosi avaa kyllä silmiä ja vaikka täällä välillä onkin vähän rankkaa, voin kyllä suositella vaihtoonlähtöä! Eikä tää saksakaan ole yhtään hullumpaa kun se alkaa kokoajan sujumaan aina paremmin ja paremmin ;)

Anonyymi -- Voi, ei hajuakaan.. :/ Tuolla alempana ehdoteltiin samojedinkoiraa(?)

Anonyymi -- Kiitos :)) Kyllä sä vielä Saksaan pääset, jos vaan haluat ja sitä ennen mä jatkan näiden kuvien ottamista että voit unelmoida :-D

Laura -- oisko peili mitään, senki Megan Fox-Angelina Jolieristeytys..... ;-*

Siiri -- hahaa, luin sun blogista! :--D

Maija -- totta, olin siellä vielä uudemman kerran illalla ja lumisateessa, ihan mieletön joulufiilis! Oikeen hyvä on Dresdeninkin Weihnachtsmarkt :)

Anonyymi -- voipi olla, mun koiratietämykseni jää susikoiraan ja lassieen.. ;--D

Laura said...

Rosanna en ollu huomannu sun vastausta hahahaha, melkein! :D