11/04/2010

Das Leben ist wie eine große AutobahnHuh, piti ihan ottaa kuva, kuinka nättejä ja mieltä ylentäviä paikkoja mun koulukaupungistani löytää. Tänään on ollut suht lämpöinen päivä (klo 6:00 aamulla jo 12°C!) mutta järkyttävän kova tuuli on vienyt kyllä loputkin kesäfiilikset. Noo, kesä on toisaalta ajatuksena jo suhteellisen kaukainen, se marraskuuhan kun alkoi tossa pari päivää sitten..

Bilsankurssin piti tänään kirjoittaa joku koe, mutta opettaja jätti yksinkertaisesti tulematta paikalle. Juostiin siis vapaatunnista riemastuneina cafeteriaan ja lorvittiin & tylsistyttiin sitten siellä seuraavat puolitoista tuntia..

Kuulin myös tänään, että olen huomenna menossa koulun kanssa Dresdenin Schauspielhausiin katsomaan jotain teatterikappaletta klo 19:30-22:45. Jos ei ehditä yhdentoista junaan, ollaan kotona vasta kahdentoista jälkeen. Ja jos myöhästytään myös 23:40 junasta (johon meidän kyllä pitäis ehtiä paremmin kun hyvin), seuraava lähtee sitten neljän aikoihin aamuyöstä. Onneksi pääsee välissä käymään kotona, ettei ihan veny koulupäivä kellon ympäri! :-D

3 comments:

Ines said...

Ah mitka kynnet <3 Ja ihanan variset hiukset! :)

Rose said...

Ines -- hihi kiitti :)) Mun hopeashampoo oli ihan kökköä, niin huuhtelin noita sitten vähän lilalla suoravärillä, eipähän ole keltaset... :-D

irina said...

hi, i just found your blog and i have to say it's spectacular! i love your style! check out my blog and if you like it follow, i'll do the same!

www.fullclosetbutnothingtowear.blogspot.com
thank you!