2/16/2011

Ich nehme was mir Angst macht

Ärsyttävää, että nyt kun saisin vastoin normaalikäytäntöä nukkua aamulla pitkään, herään silti illan valvomisista huolimatta jo seitsemän jälkeen koska ulkona on niin valoisaa. Toisaalta, sehän tietty tarkottaa vaan, että kevät tulee....enää ei ärsytäkään niin paljoa! (Ja kyllä mä sitten pakottauduin vielä tän "heräämisen" jälkeen loikoilemaan toista tuntia sängyssä..)

Tämä huomio oli siis siksi, koska eilinen oli niin pitkä päivä, että olisin voinut kuvitella unentarpeeni vähän suuremmaksi. Heräsin aamulla jo kuuden aikoihin ja lähdin käväisemään hostäitini kanssa Leipzigissa. Kiertelin kauppoja kirkkoja muutaman tunnin itsekseni, hostäidin palaveeratessa ja lounaan jälkeen lähdettiin turkkilaisen kurkkukaupan kautta kotia kohti.

Kun sain iskettyä ostoskassini (1 kpl! - yritin vähän hillitä, jos Kölnistä sattuu löytymään ensiviikolla taas jotain pakkosaada-matskua..) huoneeseeni, lähdin saman tien hierontaan. Ja sieltä suoraan Alexandran synttäreille. Huhhu, ei voi muuta sanoa, kun että rankkaa tää lomailu.
7 comments:

Anonymous said...

Olis kiva jos tekisit sellassen vähän pidemmän postauksen jossa kertoisit tästä sun vaihto vuodesta ja muutenkin saksan kielen oppimisesta ja sen sujuvuudesta :) ja sulla on tosi ihana tä blogi

Johanna said...

Onpas söpöt sukkikset! :-) Mut kirkkoja..? XD Oot ihana! <3 Ja joo kannatan anonyymin ideaa, tollanen postaus vaikka vaan saksan oppimisesta olis kiva! :-)

Rose said...

Anonyymi -- mulla on itseasiassa ollut suunnitteilla vaikka minkälaisia syvällisiä pohdintapostauksia, mutta jotenkin en sitten tiedäkään, mitä kirjoittaa.. Usein iskee myös kiire tai laiskuus, kun on saanut ensin kuvarumban latailtua. Mutta koitan nyt ryhdistäytyä tekstien kanssa, kiitokset :)

Johanna -- hih kiitti :) Joo, kirkkoja kirkkoja.......

Ines said...

Toi sun otsis on iiihana, sopii sulle sairaan hyvin :)

Milla said...

ooi ihana asu! :) ja muutenkin kivoja kuvia :>

Rose said...

Ines -- kiitti muru <3

Milla -- kiitos! :))

AnsQ said...

Onko tuo roskikseen nojaava tyyppi oikea ihminen? :-)